U avgustu počinje proizvodnja u "Benetonu"

Bez autora
Jun 30 2011

Rekonstrukcija prvog objekta u kompelksu "Benetona" u Nišu trebalo bi da bude završena do početka avgusta, kada je najavljen i početak proizvodnje i zapošljavanje radnika u toj kompaniji. Planirano je da u toku leta počne i rekonstrukcija ostalih objekata kompanije "Beneton" u Nišu. Grad Niš, Vlada Srbije i kompanija "Beneton" potpisali su u Nišu 31. januara Sporazum o regulisanju međusobnih prava i obaveza u Nišu. Licitacija za prodaju dela nepokretnosti "Niteksa" na kojoj je kompanija "Beneton Srbija" kupila imovinu "Niteks" održana je 13. maja. Ugovor o kupoprodaji potpisan je 31. maja u Nišu. Investicija "Benetona" u Nišu vredna je oko 43,2 miliona evra, a posao bi u toj kompaniji u naredne četiri godine trabalo da dobije 2.700 Nišlija.

U avgustu počinje proizvodnja u "Benetonu"Rekonstrukcija prvog objekta u kompelksu "Benetona" u Nišu trebalo bi da bude završena do početka avgusta, kada je najavljen i početak proizvodnje i zapošljavanje radnika u toj kompaniji, saopšteno je juče iz kabineta gradonačelnika Niša Miloša Simonovića.

"Planirano je da u toku leta počne i rekonstrukcija ostalih objekata kompanije 'Beneton' u Nišu", navodi se u saopštenju nakon što su fabriku posetili gradonačelnik i direktor "Beneton Srbije" Flavio Simoneti.

Grad Niš, Vlada Srbije i kompanija "Beneton" potpisali su u Nišu 31. januara Sporazum o regulisanju međusobnih prava i obaveza u Nišu.

Licitacija za prodaju dela nepokretnosti "Niteksa" na kojoj je kompanija "Beneton Srbija" kupila imovinu "Niteks" održana je 13. maja.

Ugovor o kupoprodaji potpisan je 31. maja u Nišu. Investicija "Benetona" u Nišu vredna je oko 43,2 miliona evra, a posao bi u toj kompaniji u naredne četiri godine trabalo da dobije 2.700 Nišlija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik